A Te ruhád mennyit ér?

Kedves éppen a esküvő helyszíne, a megfelelő fotós vagy éppen az igazi menyasszonyi ruha után kutató serény ara! Az alábbi cikk az Őszi Esküvői Kiállítás Magazinjának készült, ugyanakkor tartalmának fontossága miatt saját blogunkban is közreadjuk.

Célunk, hogy az egyetlennek szánt, az Igazi Nagy Ő-vel kimondandó Igen az eseményhez méltó esküvői ruha által váljon tökéletessé. A kérdésnek aktualitást ad a 2017-es esküvőkre megindult készülődés és a november elején ezt segíteni kívánó kiállítás, amelyen természetesen a Golden Rose Szalonok is jelen lesz.

A legtöbb menyasszony emlékezetes, ahogy sokan mondják nagy esküvőről álmodik. Már kislánykorban hercegnőnek öltöznek, a felnőttek esküvőjén szájtátva nézik a menyasszonyt és a színes forgatagot, vagy éppen koszorús lányként aktív részesei. Mire a saját esküvőjére készül, a média, az ismert személyek dollár milliókat felemésztő esküvői, vagy a ’Mondj igent a ruhára’ típusú tv műsorok által formált menyasszony maga is egy hollywoodi film nagyasszonyának szerepébe kerül.

Csakhogy ez itt Magyarország. A magas elvárások, de általában vékonyabb pénztárcák hazája. A mi országunkat sokszor emblematikusan jeleníti meg a szocializmus tömegigényeket kielégíteni kívánó lakótelepe és a parkolókban álló egykor sok millió forintot kóstáló luxusautók ellentmondásos egyvelege. Vágyak és realitások.

A vágyott esküvő bizony nem olcsó mulatság, de érthető, ha a magyar pénztárcából gazdálkodó pár költséghatékony megoldásra törekszik. Ugyanakkor gondot okoz, hogy az esküvő nem nap mint nap ismétlődő esemény az életünkben, a kínált és igénybe vett szolgáltatások általában nem képezik a hétköznapi életünk részét. Ételt, italt, telefont, de még autót is gyakrabban veszünk, ezért ezeknél a termékeknél és szolgáltatásoknál van több kevesebb tapasztalatunk és ismeretünk.

Tudjuk, hogy a Pick szalámi árát a hagyományosan minőségi alapanyagok, a gondos gyártási folyamat teszik azzá ami, prémium termékké. Meg tudjuk különböztetni más hasonló, de nem a Pick szintű szalámiktól. Tudjuk, hogy sok-sok ember szorgalmas, és minőségi munkája kerül a tányérunkra. De az esküvői ruha csak egyetlen napra kell. A csokor is, meg fotós is és a dj is. Ez igaz. De ezeknél a termékeknél és szolgáltatásoknál is igaz, hogy a minőséget csak a jó alapanyagok, a gondos, és igényes munka garantálja. Gyakran több tucat vagy száz ember munkájáról beszélünk.

Mindenképpen érdemes az ellenőrzött minőséget képviselő esküvői ruha márkákat keresni. Mind Butapesten, mind vidéken vannak olyan esküvői ruhaszalonok, amelyek készségesen elmagyarázzák és bemutatják a különböző ár kategóriához és minőséghez tartozó márkákat. Általában az adott márka viszonteladói megtalálhatók az adott brand weboldalán a ’Where to buy’ menü pont alatt.

A Te esküvői ruhád mennyit ér? Mennyit ér, hogy a nagy napon a lehetőségeidnek és vágyaidnak összehangolásával olyan módon ünnepelhesd életed legszebb napját, hogy az minden tekintetben kielégítő legyen? Te döntesz!

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben