Maggie Sottero Pop Up Show a Secret 54-ben

A Maggie Sottero Pop Up Show egyszeri alkalom az év folyamán, amikor egy különleges esemény keretében megtekintheted és fel is próbálhatod az amerikai márka jelenlegi és jövő évi, igen a 2022-es év menyasszonyi ruha gyöngyszemeit.

Dátum:  2021. július 30-31. pénteken és szombaton
Helyszín: A Golden Rose Szalon Secret 54 bemutatóterme – Teréz krt 54.

 

5 ok, hogy miért kell ott lenned!

 • Még nem találtad meg az igazit? Mindenekelőtt a minőséget keresed?
  A Maggie Sottero, a Rebecca Ingram és a Sottero and Midgley esküvői ruhák a legkiválóbb prémium minőséget és presztízst képviselik.

 

 • Sok és új modell közül választhatsz!
  Több tucat menyasszonyi ruha modellünk mellett most a legfrissebb 2022-es Maggie Sottero topmodellek érkeznek egy hétvégére. Nem kell várnod az őszre, már most itt lesznek!
 • Ez egy ünnep és remek program a menyasszonyok részére
  Az esemény csodás környezetben a Secret 54 bemutatótermünkben kerül megrendezésre. Fényűzően elegáns környezetben kényelmesen tölthetsz el két órát a csodaruhák között. Eközben divatbemutatót is vetítünk és közben kellemes falatok és frissítő mellett ismerkedhetsz a márka legújabb és legfelsőbb minőséget képviselő esküvői ruha kollekcióival.

 

 

 • Megkülönböztetett figyelmet kapsz menyasszonyi stylistjainktól.
  Stylistjaink folyamatosan kapják ismereteiket az amerikai dizájnereinktől, s most ezek birtokában fogják megtalálni a számodra tökéletes menyasszonyi ruha modellt, s közben kiemelten figyelnek az igényeidre és kívánságaidra.
 • Különleges kedvezmény a hétvége során
  Ezeket a modellek csak most tekintheted meg a Pop Up Show alkalmával. Ezt követően csak az év végén, jövő év elején érkeznek szalonunkba. Amennyiben élsz ezzel a különleges lehetőséggel, akkor az esemény során történő menyasszonyi ruha foglalás esetén 10% kedvezményt kapsz. Ez a lehetőség a gyártóval meglévő megállapodásunk szerint csak erre az alkalomra érvényes és más akcióinkkal nem összevonható. Kölcsönzési lehetőség már 250 000 Ft-tól.
Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben