Enchantig, a minden körülmények között elbűvölő menyasszonyi viselet, legyen a helyszín a szőlőhegyi völgyek egyike vagy akár egy a napsütötte tengerpart. A Mon Cheri Bridals harmadik esküvői ruha márkájának gyönyörű menyasszonyai megteremtik az olyan emlékeket, amelyek örökre megmaradnak az időtlen szépségű esküvőjükben.

Az Enchanting a Mon Cheri esküvői ruhák kollekciója, amely klasszikus és modern stílust egyaránt kínál, hogy megfeleljen minden menyasszony ízlésének. Akár pánt nélküli, A-vonalú ruhát keres, akár szexi, testhezálló sellőruhát, a Mon Cheri minden menyasszony számára kínál esküvői ruhát. A különféle színek és méretek révén pedig biztosan megtalálja a tökéletes menyasszonyi ruhát a nagy napra. A bonyolult míderektől az aprólékos hímzésekig ez a kollekció olyan lélegzetelállító részleteket mutat be, amelyek célja a szívek ellopása. Az Enchanting by Mon Cheri esküvői ruhák nőiesek és romantikusak.

A 2020-as évek frissessége a kollekció ruháiban, merész szabásvonalak, és csillogó részletek keveréke, amely teljesen lenyűgöz és alig várod, hogy magadra vedd! XOXO, Ivonne Dome

Enchantig ruháink kölcsönzésre 185.000 Ft-tól,
megvételre 350.000 Ft-tól elérhetők.