Nőiesen lágy és elegáns menyasszonyi ruha 2019-ben is. Tradíció és mesebeli harmónia, mely mögött több mint két évtized tapasztalata áll. Maggie Sottero és Sottero and Midgley menyasszonyi ruha – Ha a legjobb a minimum…

Az amerikai világmárka olyan díjnyertes esküvői ruhákkal büszkélkedhet, amelyek tökéletesen ötvözik magukban az eleganciát és olykor a meghökkentő, szemet gyönyörködtető tervezési megoldásokat is. Egy biztos, ezek az esküvői ruhák minden menyasszonynak jól állnak: nőiesek és csinosak oly módon, hogy remekül kihangsúlyozzák a hölgyek előnyös alkati tulajdonságait az időtlen romantika jegyében. Fedezd fel az egyik legrégebbi esküvőiruha-manufaktúra mesebeli kollekcióját, és találj rá a tökéletes ruhára!

 

Kortalan elegancia, s kiváló érték, melyet a Maggie Sottero legújabb márkája kínál az érték-tudatos menyasszonyok részére. Diszkrét, s mégis kacér, időnként extravagáns esküvői ruha 2019 meglepetése.

A habos-babos esküvői ruháktól a klasszikus vonalú ruhakölteményeken át egészen az szédítő menyasszonyi ruhákig nálunk mindenféle stílusú esküvői ruhából válogathatsz. A szóban forgó márka nagy előnye, hogy kollekciói sorában mindig helyet kapnak az egyszerű elegancia jegyében olyan ruhák is, amik díszítésmentesek, letisztult formatervezésű, klasszikus esküvői megjelenést nyújtanak. Ha nincs még elbűvölő öltözéked a nagy napra, érdemes ezek között a ruhaköltemények között nézelődnöd. Gyere be szalonunkba és próbálj fel párat!

Elbűvölő és egyedi esküvői ruha a Mon Cheri menyasszonyi ruhatervezőinek vezetőjeként alkotó Martin Thornburg 2018 évi kollekciójának minden darabja. A hercegnő stílusú esküvői ruha modern újraértelmezése Martin Thornburg  2019-as modelljeiben a tökéletes esküvő záloga. Már elérhető a márka Enchanting vonala is.

Egy tehetséges dizájner, aki csak csúcsminőségű alapanyagokból tervezi meseszép esküvői ruháit. Munkája során arra összpontosít, hogy olyan ruhákat álmodjon meg a menyasszonyoknak, amikben egyszerre van jelen a visszafogott elegancia, a fényűzés és az egyediség. Ahogy nincs két egyforma ízlésű menyasszony, úgy nincs két egyforma stílusú esküvői ruhája sem. Vedd szemügyre közelebbről is ezt a meseszép kollekciót!

Sophia nagy értéke a Mon Cheri birodalomnak. ’Menyasszonyi ruha kollekcióm a lágy romantikát és a hagyományos esküvői ruha vonal drámai érzelmeit egyesíti. Védjegyem a részletek tökéletes illeszkedése és a szabás legmagasabb minősége.’

Esküvői ruhái a hagyományos és a couture elemekkel ötvözött, rendhagyó stílust képviselik. A többségében fűzős modellek amellett, hogy nagyon figyelemfelkeltőek, tökéletes alakot is biztosítanak a menyasszonyoknak. Az ízléses, emlékezetes megjelenés garantált, ha egy ilyen csodaszép esküvői ruhában vezetnek oltár elé. Tekintsd meg népszerű ruhapalettánkat online, vagy gyere be hozzánk személyesen és próbálj fel pár tetszetős modellt!

“If a ladybird lands on you, something wonderful will happen.” Azaz amikor egy katica száll rád, akkor valami csoda történik majd veled.” Ez a csoda a saját esküvőd, melyet a holland esküvői ruhaköltemény garantál!

A Ladybird kollekció Hollandia legnagyobb esküvői ruhatervezőinek csodálatos munkáit dicséri. A ruhák többségükben klasszikus A-vonalúak, így ha valamilyen hagyományosabb tervezésű esküvői ruhát szeretnél minőségi csipkével, derékpánttal díszítve, ezek között érdemes nézelődnöd. Az A-vonalú esküvői ruhák például roppant előnyösen állnak a derékban, csípőben teltebb menyasszonyoknak. Nem vásárolnád meg a ruhát, inkább csak kikölcsönöznéd? Nálunk erre is van mód – érdeklődj a részletekről!

 

Golden Rose Plus Size

A legkisebb, de a legnagyobb is számít. Válaszd a minőséget márkáink plussize menyasszonyi ruha kínálatából!

Mesés plussize esküvői ruhák a Golden Rose kínálatában, hogy Te legyél a gömbölyded vonalak hercegnője a nagy napon

A konfekció méretű ruhák mellett különösen nagy gondot fordítunk arra is, hogy nálunk a molettebb, dúsabb idomú hölgyek is megtalálják tökéletes esküvői ruhájukat. Az A-vonalú ruhákat például a teltkarcsúbb menyasszonyoknak ajánljuk, hiszen az ilyen szabású ruhák finomítják az alakot és légiesebbé teszik a megjelenést. A V-dekoltázsú ruhák a mellben teltebb nőknek állnak igazán jól, mert optikailag nyújtják az alakot, miközben finoman kihangsúlyozzák a dekoltázst is. Nézd meg a kínálatunkat!

 

hu_HUHungarian