Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz jövőre? Mi lesz a trend 2021-ben? Lesz-e még harmadik hullám? És negyedik? Trendi kis esküvőnk lehet-e legalább? Még ha csipkés és selyem maszkba is kell rejteni az igent, mi akkor is megtartjuk az esküvőt 🙂

 

Menyasszonyi maszkok a Golden Rose Szalon kínálatában – Esküvőnk lesz 2020-2021-ben

Ha te is gondolkodtál ezeken mostanában, s meghoztátok pároddal döntést, akkor már érzitek, hogy bizony itt az idő és konkrét tervekre, s gyakorlatias lépésekre van most szükség. Mikor legyen az esküvő? Mikor lehet egyáltalán megtartani? Hány vendéget hívjunk meg? Hol legyen? Ezekre a kérdésekre az idei év tapasztalatiból okulva kell minél előbb megtalálni a választ.

Mi volt 2020-ban. Március elején még bőszen tervezte mindenki az idei esküvőt. Emlékszünk, hogy mennyi izgatottan készülődő menyasszonnyal találkoztunk a tavaszi kiállításon, a Millenárison és szalonjainkban. Nagy volt a pörgés, sok új esküvői ruha, még több optimista várakozás, aztán a hónap közepén az egésznek vége szakadt. Március közepétől júniusig gyakorlatilag nem lehetett esküvőt tartani, s bizony csak a nyári hónapok valamint szeptember maradt mind esküvői szezon. Most, ahogy októbert és novembert írunk, a második hullám húzza keresztül álmainkat.

 

Mit tanulhatunk 2020-ból? Mi tegyünk 2021-ben?

  • Tervezzünk a május és szeptember közötti időszakkal. A tapasztaltok alapján, ha nem is lesz oltás még a COVID 19 ellen, akkor is a nyári hónapok alkalmasak lehetnek esküvőd megtartására.
  • Legyen lehetőleg kültéri esküvőd. Még ha sátor és ernyő kell is az eső vagy reméljük inkább a nap ellen, akkor az legyen minél nyitottabb hely vagy tartsuk a szabad ég alatt. Így könnyebb a megfelelő légáramlást, friss levegőt biztosítani, s a kellő távolságot is tartani.
  • Érdemes a meghívottak számát egy viszonylag alacsonyabb, egészségügyi szempontból és szervezési okokból – de a költségek féken tartása miatt is – ésszerű szám alatt tartani. Ez jelenleg max. 200 főt jelent. Vigyázz ebbe a számba bele kell érteni a fotóst, videóst, dj-t és a kiszolgáló személyzetet is!
  • Fontos már 2020 novemberben, decemberben lefoglalni, amit csak lehet (ha eddig nem kezdted volna el). Első helyen a helyszín legyen, hiszen ezek száma igen véges.
  • Érdemes az esküvői ruha megvételét vagy kölcsönzését rögtön ezután, még most novemberben megtenni. A ruhaszalonok és készítőknek hetekre, de inkább hónapokra van szükségük az általad választott menyasszonyi ruha, illetve anyagok, kellékek beszerzésére és a méretre igazítás is időigényes.
  • Kérj tanácsot, javaslatot olyan személyektől, akikben megbízol, olyanoktól, akik a te boldogságodat, a te örömödet akarják támogatni. Nagy kincs az ilyen barát, vagy rokon.
  • Csinálj időtervet és ragaszkodj hozzá, hogy érezd, haladsz a szervezéssel! Gyűjtsd le a netről, akár egy saját Pinterest táblába az ötleteket az esküvő minden fontos eleméhez: esküvői helyszín, esküvői dekor, dekoráció, esküvői meghívó, meg természetesen esküvői ruha, vőlegény öltöny, szmoking vagy akár vőfély, zenekar stb. témakörökben
  • Legyél konkrét! A neten talált lehetőségek számát szűkítsed le elemenként 3-4 helyre. Pl: Meglátogatandó menyasszonyi ruhaszalonok száma ne legyen több három, vagy négy helynél. A felső kategóriás márkákat forgalmazó szalonok, illetve magyar tervezők kínálata bőven elég ahhoz, hogy három vagy négy szalon felkeresése eredményre vezessen. A tapasztalatok döntő többsége azt mutatja, hogy minél több helyre mész, annál jobban elbizonytalanodsz és még az időből is kicsúszol a többi dolog szervezésekor.
  • Igened, legyen igen! Ha meghoztál egy döntést, akkor ne nézegess tovább az adott témában. Ezzel is csak idődet vesztegeted és elbizonytalanítod magadat. Ha megtaláltad a ruhát, a fotóst, a dekorost, lépj tovább, van még mit tenni.

 

Golden Rose Esküvői Ruhaszalon

Mon Cheri Bridals és Maggie Sottero menyasszonyi ruha kínálatunk vár a szalonjainkban

 

Hozzájárulásunk a boldogító igenedhez 2021-ben

2020 november első felében egy exkluzív tíznapos ’Designer Showroom’ keretében lehetőséget biztosítunk, hogy találkozhass a Mon Cheri Bridals márkáinka 2021-es kollekcióval. A márka magyarországi képviselőjeként kizárólag nálunk és csak ezen a 10 napos eseményen van módod találkozni már 2020-ban a jövő évi modellekkel. A designer napok keretében bemutatásra kerülő esküvői ruhákat és az esemény részletes ismertetését itt találod: DESIGNER NAPOK A GOLDEN ROSE ELIT SZALONBAN

Mon Cheri Bridals Designe napok

Designer napok 2020 november – 2021-es menyasszonyi ruha kollekció

 

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben