A menyasszonyi ruhám rámtalált

Hogyan talált rám a menyasszonyi ruhám évekkel az eskővő után? Ez a cikk egy kisebb cikksorozat első darabja. Ez Éva és egykori esküvői ruhájának mai története. Éva 2005-ben mondta ki a boldogító igent. 2005-ben szeretett bele kedves márkánk a Maggie Sottero egy igen elegeáns menyasszonyi modeljébe, amolyan szerelem első látásra volt ez. Éva és a Felicity csodás egészet alkottak az esküvő napján. Az alábbi képek jól illusztrálják a nap, a viselet és Éva egységét, s a büszke vőlegény is szívesen pózól arájával rajtuk.

A fantasztikus esküvőt meghitt családi évek követték, gyerekáldással és szorgos hétköznapokkal. Éva nem is sejtette, hogy egyszer munkahelyén rohanja le annak csodás napnak minden kellemes emléke, s a ruha mely egyet jelent számára esküvője napjával. 2017. februárjában szalonunk fantasztikus vásárt szervezett Éva munkahelyén, a Novotel Central Hotel meseszép szecessziós termében. Itt az élet szép kegyeként Éva volt cégünk vedéglátója, aki természetesen élt a lehetősséggel és megnézte szalonunk mai és egykori ruáit is, s rátalált a régi szerelemre, melyet megörzött a sors. Éva szívébe ismét a régi érzés költözött. Nézzed csak:

Nem volt kérdés, hogy mit tegyünk. Hatalmas örömmel szívünkben kínáltuk fel Évának Felicity-t, esküvőjénet elmaradhatatlan, s maradandó emlékét. Már csak egy megfelelő időpontott kellett egyeztetnünk, amikor Éva eljöhet, hogy szalonunkban átvegye cégünk ajándékát, az egykori esküvőjén viselt Felicity-t. Erre 2017 tavaszán került sor. Hálásak vagyunk, mert olyan tevékenységet folytatunk, mely nem egyszerűen az esküvő mint életünk egyik legfontosabb és legünnepibb napjának részeseivé tesz minket, hanem mert ilyen fantasztikus örömet élhetünk át közösen egykori menyasszonyainkkal, mint Évával, s láthatjuk az örömkönnyeket újra meg újra, akár évekkel a menyegző után is kedves menyasszonyunk arcán.

Kedves Éva! Köszönjük, hogy akkor minket választottál, s ma ismét átélhettük veled az akkori boldogságot! További békés, s teljes családi életet kívánunk neked és családodnak! S ha majd leültök a régi képeket megnézni, vedd elő Felicity-t s legyen ott az album mellett mint esküvőtök emléke.

 

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben