Kiállítás – Menjek vagy ne menjek?

Ahogy az idő őszbe fordul és a szürke hónapok jönnek, megkezdődik az esküvői vásárok és kiállítások időszaka. Ez az írás közel két évtizedes kiállítási tapasztalatokkal a háttérben, s nyilván alapvetően szubjektív módon közelíti meg a címben feltett kérdést. Sokan tervezik már jövő évi esküvőjüket és keresik a megfelelő szolgáltatókat, hogy a nagy nap tökéletes legyen.

Mit vársz az esküvő kiállítástól?

A fővárosi események remek alkalmat adnak a vidéki menyasszonyoknak, pároknak, hogy a budapesti cégek kínálatát, illetve annak egy részét egy helyen láthassák az adott hétvége idején. Ezzel megkímélhetik magukat a sok, akár egymástól távol eső üzlet, bemutató terem, esküvői ruhaszalon, vagy fotó stúdió külön-külön történő meglátogatásától. Ez azonban kevés. El kell döntened, hogy pontosan mit vársz az adott eseménytől! A kiállítások és vásárok ugyan a fent említett okból praktikusak, de számolnod kell vele, hogy ott a várható nagy kínálat és szintén nagy számú látogató miatt magad is egy forgatagnak fogod érezni az eseményt. Itt nehéz lesz döntést hozni! Ne várd, hogy feltétlen itt találsz álmaid ruhájára, vagy egészen biztosan a számotokra megfelelő szolgáltatót azonnal megleled. Akkor mire jó az egész?

 

Kiállítás és vásár?

Inkább: Kiállítás vagy vásár?

A kiállítási forgatag több esetben inkább egy kihelyezett piaccá alakul, ahol krumpli és paprika helyett csoki szökőkút, az occó póló helyett pedig gyakran occó menyasszonyi ruha várja feldolgozhatalan mennyiségi sokkot okozva a kilátogatót.

 

Fotó: maggiesottero.com

 

Keresd a kiállítás! Tartózkodj a vásártól!

Már ha minőségi szolgálatást keresel és igazán hasznot akarsz meríteni a hétvégéd erre szánt óráiból.

A megfelelő kiállításon – melynek nevében nincs szó vásárról – alkalmad lesz szép menyasszonyi ruhákat bemutató szalonok portékáit saját szemeddel, s egymás mellett megszemlélni. Minőségi fotósok albumait és digitális képeit egymás mellett hasonlíthatod össze, s találkozhatsz személyesen a kamera mögött állókkal is. A rendezvény szervezők és a vacsorát, tortát s egyebet kínálók is legjobb oldalukat mutatva válnak élőben is összehasonlíthatóvá.

 

Szűkítsed a kört a döntés előtt!

A kiállításon tehát főleg egy összehasonlításra van módod és benyomást szerezhetsz a szolgáltatókról. Eldöntheted, hogy terméke vagy szolgáltatása mellett ő e a neked megfelelő, vagy sem? Megnézheted, hogy milyen a stílusa, illetve hogyan kommunikál ügyfeleivel. Tudnál-e velük dolgozni a sikeres esküvőd érdekében?!

 

Fotó: ArcOrdo – golden-rose.hu – Golden Rose stand 2015

 

Itt nem próbálhatsz majd ruhát! Azonban a fentiek alapján a neked tetsző menyasszonyi ruha modelleket kiválaszthatod és időpontot foglalhatsz a szalonba. Ott veled foglalkoznak majd és nyugodt környezetben a konkrét esküvő ruhákat felpróbálva tudsz döntést hozni. A fotósok szóróanyagai és weboldalai segítségével otthon felidézheted, hogy ki és miért szimpatikus, majd ha a kiállításon a sok opció miatt még nem döntöttél, akkor felkeresheted a számodra legjobbakat stúdiójukban, vagy irodájukban. Természetesen itt, a kiállításon is lehet döntést hozni! Sőt vannak párok, akik már a weboldalak böngészése után a kiállítás végére 70-80%-ban lefoglalnak mindent. Ehhez azonban előmunkálatokat tesznek és megnézik, hogy a kiszemelt szolgáltatókat melyik kiállításon kereshetik fel.

 

Jó helyen, jó időben

Mi, a Golden Rose Szalonok a mintegy két évtizedes tapasztalataink alapján az budapesti Őszi Esküvői Kiállításon tesszük láthatóvá 2017-es kínálatunkat. Itt a minőséget szolgáltató partnereink és nagyra becsült versenytársaink mellett megfelelő környezetben tesszük közszemlére menyasszonyi ruha márkáink 2017-es kínálatát. A novemberi dátum elég időt hagy, hogy a standunkon megrendelt menyasszonyi ruha akár egy áprilisi esküvőre is időben megérkezzen. Meggyőződésünk, hogy  a kedves kilátogató párok számára a legjobb lehetőségeket kínáló esemény lesz 2016 november 5-6-án a Hungexpo területén és közelebb viszi őket a sikeres 2017-es esküvő megszervezéséhez. Látogass el hozzánk!

 

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben