Esküvő a kék rapszódia jegyében

2018-ban folytatódik a trend, ami a színek, a változatosság jegyében képzeli el az esküvő napját. A hófehér esküvők hagyománya ugyan erős, ugyanakkor a huszonegyedik század magyar menyasszonyai már szélesebb világ ismeretével rendelkeznek. A szociális média, az interneten elérhető tartalmak formálják, szélesítik a házasulandók látőkörét. A nyugat-európai és észak-amerikai esküvők világa pedig már évek óta egy sokszínű mesevilág. Igen, legalább az esküvőnk napján szeretnénk kiszakadni a hétköznapok sokak számára szürke sémáiból és az esküvőnkön szeretnénk valami mást, valami különlegest. Így természetes a színek felé fordulás.

Ebben az évben jegyes párok sora szeretné a esküvőt a kék szín jegyében megtervezni és megünnepelni. Miért a kék? Több oka is lehet. A menyegzők többsége a májustól szeptemberig tartó szezonban kerül megtartásra. Ez az időszak a napsütés, a tiszta kék égbolt, s ne tagadjuk, sokak számára kék tenger partján eltöltött kellemes nyaralás képét jelenti. Nincs is szebb, mint amikor az égbolt kékje, vagy a tenger kéksége, de akár a lagúnák azúr színe ragyog ránk az esküvő díszletétől a menyasszonyi ruha csipke borításáig

Bejegyzésünkkel néhány kiegészítő ötlet mellett szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Golden Rose Szalonok különböző kékvilágot Magyarországra hozó esküvői ruha modelljeit.

Ocean – Martin Thornburg (David Tutera) for Mon Cheri a fenti képen. Pánt nélküli zsinórós csipke rátét, tüll és organza alatt szatén anyagú klasszikus hercegnő stílusú menyasszonyi ruha.

Ciel – Sophia Tolli menyasszonyi ruha fenti képen. Ujjatlan világos tüll esküvői ruha a csillogó flitteres, teljes A-vonalú Ciel a Sophia Tolli-tól. A hangsúlyos kék világot a kézzel gyöngyözött csipkebevonattal és szétszórt flitterekkel emeli Sophia Tolli , míg a mély V-nyakkivágással pedig a csodálatos nővi vonalaknak kedvez.

Rainier – Sophia Tolli a következő ajánlatunk, ami egy váll nélküli csipkepántos és ködfátyolosan áttetsző tüll hercegnő stílusú esküvői ruha. A finom kék színben ragyogó Rainier gyönyörű nyakkivágással és gyöngyös aszimmetrikus csipkebevonattal és díszes mellkialakítással teszi utolérhetetlenül széppé viselőjét

Ladyird holland kék menyasszonyi ruhák azoknak, akik a tradicionális fehér vagy ekrü ruhát kicsit finomabb azúr kék motívumokkal feldobva szeretnék viselni a nagy nap során.

A vőlegény is fontos, nem csak kiegészítő az ara mellett. Érdemes nagy gondot fordítani az esküvői öltöny és tartozékainak megválasztására. Partnerünk, a Wilvorst számos remek, a kék szín különböző árnyalatit felvonultató öltönnyel és szmokinggal kedveskedik a férjjelölteknek.

Az öltöny nem minden, a kiegészítők és a ruha harmóniája is elengedhetetlen a tökéltes összképhez. Ne feledjük, ez a nap egyszeri és megismételhetetlen, ezért a fotókon és a videón harmonikus képet szeretnénk viszont látni. Ezért akár a bőr öv, akár a mandzsetta legyen a kiegészítő, minden apró részletben feltűnhet a kék szín. Alább néhány ötlet a Westerleight kínálatából.

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben