Esküvő a természetben – Természetesen Golden Rose

Napainkban egyre többen vágynak ki a természetbe a városok zajából. Sokan az esküvőjükre gondolva is előnyben részesítik a szabad tér, a napsütés, és a tiszta levegő természetes szépségét. Valami mást, szabadabbat, tisztábbat szeretnének a hétköznapi házasságkötő helységre korlátozott, vagy a templomi – épített környezetben szervezett esküvőknél. A természet sokszínűsége tökéletes hátteret, illetve környezetet biztosít a nagy naphoz és fokozza a kimondott ‘Igen’ okozta pezsgést az erekben és szívekben.

A szabad ég alatt szervezendő menyegző különleges körültekintést igényel. Mindenképpen érdemes számolni a napfény fontosságával, s ehhez a megfelelő napszak kiválasztása elengedhetetlen; a délelőtti illetve a kora délutáni, délutáni időszak például elősegíti a sikeres ceremónia megrendezését és a jól sikerült videó illetve fényképfeltételek készítését.

Magyarország szerencsénkre májustól szeptemberig csodás tájak sorát kínálja a szabad szellemű pároknak. A Hortobágy romantikus, rusztikus vadkeleti környezete kiváló kerete lehet egy ilyen esküvőnek.

kép forrása: Hortobágy – www.eskuvoi-fotozas-debrecen.hu 

 

Hegyeink számos szép ligetet, tisztást biztosítanak az igazi, akár érintetlen természetet kereső jegyes pároknak. A Balaton partjai, illetve a tóra kilátást adó szőlőhegyek, pince sorok is bájos, romantikus hangulatot biztosítanak és felejthetetlen eseménnyé avatják az esküvőt a főszereplők és a vendégsereg számára egyaránt.

kép forrása: Bor, mámor, Badacsonytomaj – http://savethedate.hu/bor-mamor-badacsonytomaj/

A Golden Rose szalonok természetes szépséget biztosító esküvői ruha kollekciója számos szép modellel várják a menyasszonyokat. Kiemelt ajánlatunk a Maggie Sottero és Desiree Hartsock közös munkájának gyümölcse, az erdő s mező hercegnőjének kötelező viselete a Dahlia.

 

A Mon Cheri idei nagy ’durranása’ a virágokkal díszes Paris, David Tutera csodálatos menyasszonyi ruha dizájnja, amely nem csak a szokásos fehér vagy ekrü (ivory) színekben, hanem a természetben kiemelkedően mutatós un. Rum Pink színben tökéletes egységet alkot menyasszony és a természet között.

David Tutera for Mon Cheri – Paris

 

 

 

 

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében. A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage kifejezés mögé rejtünk, s melyek egy évszázaddal...

bővebben
Esküvőnk lesz 2021-ben

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

bővebben