Esküvői ruhák uszály nélkül! Szalagavatóra is!

a Golden Rose Szalonokban
  1. Kezdőlap
  2. 5
  3. Szalagavató ruha

Amennyiben Te akarsz dönteni, s nem az iskolád öltöztet fel, amennyiben elhiszed, hogy ez a nap a tiéd és szeretnéd megtalálni a neked való szalagavató ruhát, akkor jó helyen jársz. Szalagavató ruhák is nagy számban megtalálhatók a Golden Rose Esküvői Ruhaszalon két üzletében. Állandóan megújuló szalagos ruha készletünkért nézz be szalonunkba! Az itt közölt galéria is frissül, de mindig vannak aktuális újdonságok két körúti menyasszonyi és szalagavató ruhaszalonunkban.

A lányok itt alakjuknak és ízlésüknek megfelelő széles keringő ruha kollekcióból válogathatnak. A görög vonalú ruha, az egyszerű és letisztult formájú szalagavató ruha vagy csillogó, s díszes, illetve az extravagánstól a ‘habcsók’ szalagavató ruhák mindegyike elérhető a Golden Rose Esküvői Ruhaszalon budapesti szalonjaiban. Legyél a szalagavató bál és a keringő királynője! Ami igen fontos: a Golden Rose Esküvői Ruhaszalon minden egyes szalagavatóra készülő leánya személyes elbánásban részesül és a ruhákat kollégáink a Te alakodra igazítják.

Végül, de mert fontos is, néhány szó az árainkról. Szalagavató ruhák 50.000 forinttól 130.000 forintig. De figyelj! Amennyiben hatan vagy többen foglaltok egyszerre, csoportos kedvezményes árral kedveskedünk a kis csapatnak.