Esküvői ruhák és menyasszonyi ruhák minden alakra – David Tutera for Mon Cheri, egy igazán elbűvölő és egyedi esküvői ruha kollekció, amely az esküvő napján mindenki figyelmét a menyasszony személyiségének kisugárzására vetíti. David és Martin Thornburg a Mon Cheri tervezője szorosan együttműködve fejlesztik a divatos menyasszonyi ruháktól a hagyományos hercegnő stílusú menyasszonyi ruhákig terjedő kínálatot, illetve a couture esküvői divat modellek széles választékát.

David Tutera és a Mon Cheri a legmagasabb minőségű anyagokat és a legfrissebb divatot ötvözi esküvői ruháiban. A kifogástalan stílust és minőséget a kézzel gyöngyözött és Swarovski kristályokkal díszített menyasszonyi ruha modellek garantálják, s mindezt igen attraktív áron.

2014 őszétől a Golden Rose szalonjainkban megtalálható modelleken felül rendelésre elérhető bármely, jelenleg a tervező oldalán ajánlott Mon Cheri esküvői ruha.

MON CHERI márkák a Golden Rose Szalonokban:

David Tutera

Elbűvölő és egyedi esküvői ruha a Mon Cheri menyasszonyi ruhatervezőivel együtt alkotó David Tutera 2017 évi kollekció minden darabja. A hercegnő stílusú esküvői ruha modern értelmezése David Tutera kreációiban a tökéletes esküvő záloga.

Sophia Tolli

Sophia nagy értéke a Mon Cheri birodalomnak. “Menyasszonyi ruha kollekcióm a lágy romantikát és a hagyományos esküvői ruha vonal drámai érzelmeit egyesíti. Védjegyem a részletek tökéletes illeszkedése és a szabás legmagasabb minősége.”