Maggie Sottero Pop Up Show a Secret 54-ben

Szerző: 2021. júl. 14.Esküvő kiállítás, Menyasszonyi ruha

A Maggie Sottero Pop Up Show egyszeri alkalom az év folyamán, amikor egy különleges esemény keretében megtekintheted és fel is próbálhatod az amerikai márka jelenlegi és jövő évi, igen a 2022-es év menyasszonyi ruha gyöngyszemeit.

Dátum:  2021. július 30-31. pénteken és szombaton

Helyszín: A Golden Rose Szalon Secret 54 bemutatóterme – Teréz krt 54.

Tiffany - Maggie Sottero menyasszonyi ruha

5 ok, hogy miért kell ott lenned!

  • Még nem találtad meg az igazit? Mindenekelőtt a minőséget keresed?

A Maggie Sottero, a Rebecca Ingram és a Sottero and Midgley esküvői ruhák a legkiválóbb prémium minőséget és presztízst képviselik.

Rubena - Rebecca Ingram menyasszonyi ruha
  • Sok és új modell közül választhatsz!

Több tucat menyasszonyi ruha modellünk mellett most a legfrissebb 2022-es Maggie Sottero topmodellek érkeznek egy hétvégére. Nem kell várnod az őszre, már most itt lesznek!

  • Ez egy ünnep és remek program a menyasszonyok részére

Az esemény csodás környezetben a Secret 54 bemutatótermünkben kerül megrendezésre. Fényűzően elegáns környezetben kényelmesen tölthetsz el két órát a csodaruhák között. Eközben divatbemutatót is vetítünk és közben kellemes falatok és frissítő mellett ismerkedhetsz a márka legújabb és legfelsőbb minőséget képviselő esküvői ruha kollekcióival.

Laramie - Sottero and Midgley esküvői ruha
  • Megkülönböztetett figyelmet kapsz menyasszonyi stylistjainktól.

Stylistjaink folyamatosan kapják ismereteiket az amerikai dizájnereinktől, s most ezek birtokában fogják megtalálni a számodra tökéletes menyasszonyi ruha modellt, s közben kiemelten figyelnek az igényeidre és kívánságaidra.

  • Különleges kedvezmény a hétvége során

Ezeket a modellek csak most tekintheted meg a Pop Up Show alkalmával. Ezt követően csak az év végén, jövő év elején érkeznek szalonunkba. Amennyiben élsz ezzel a különleges lehetőséggel, akkor az esemény során történő menyasszonyi ruha foglalás esetén 10% kedvezményt kapsz. Ez a lehetőség a gyártóval meglévő megállapodásunk szerint csak erre az alkalomra érvényes és más akcióinkkal nem összevonható. Kölcsönzési lehetőség már 250 000 Ft-tól.

VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK:

2021.07.30. PÉNTEK 13:00

2021.07.30. PÉNTEK 16:00

2021.07.31. SZOMBAT 10:00

2121.07.31. SZOMBAT 12:00

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit itt megtehetsz:

3 + 4 =

Tekintsd meg legújabb menyasszonyi ruha kollekcióinkat!

Megnézem!

Ezeket olvastad már?

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban

Love Story – Álomesküvő Hollywoodban Egy magyar sztár esküvője a 20-as évek Art Deco stílus jegyében   A 20-as évek Art Deco és Bauhaus. Sílusok melyeket az 1920-as és 30-as évek kultúrájával azonosítunk. Építészet, művészet vagy divat, amit ma a vintage...

Esküvőnk lesz 2021-ben

Fejem tele kérdésekkel, szívem bizonytalansággal, pedig életem nagy napjára készülök. Esküvőm lesz 2021-ben. Már tavaly elterveztük, de jött a világjárvány. Hogyan lehetne esküvőt tartani, amikor a vírushelyzet szétbombázza a terveket?! Idén már nem. De mi lesz...

Új modell a Maggie Sottero kínálatában

Mostanra már hallhatta a hírt, hogy az amerikai Bachelorette kedvese Desiree Hartsock és Chris Siegfried összekötötték életüket.... De tudta-e, hogy Ön is viselheti esküvőjén a ruhát, amit Desiree? Desiree, aki maga szervezte az esküvőjét és a menyasszonyi ruha is az...

Esküvő a természetben – Természetesen Golden Rose

Napainkban egyre többen vágynak ki a természetbe a városok zajából. Sokan az esküvőjükre gondolva is előnyben részesítik a szabad tér, a napsütés, és a tiszta levegő természetes szépségét. Valami mást, szabadabbat, tisztábbat szeretnének a hétköznapi házasságkötő...
hu_HUHungarian