Maggie Sottero kollekció
  1. Kezdőlap
  2. 5
  3. Maggie Sottero kollekció

A menyasszonyok ismerik Maggiet és a Maggie Sottero is tudja mi kell a menyasszonyoknak. “Valóra váltjuk a menyasszonyok álmát” szól a Maggie Sottero mottója. Innovatív dizájn és kiváló minőség, valamint a legjobb ‘in-class’ szolgáltatás a márka erőssége.

Amint azt minden Maggie Sottero menyasszony tudja, a cég tervezői nem egyszerűen a legjobb un. ‘runway’ menyasszonyi ruha modelleket biztosítják elérhető áron, hanem az igazán luxusról álmodozók esküvői ruha álmait teszik elérhetővé minden menyasszony számára. Több száz különleges stílusú modell közül lehet választani.

Ebben a széles esküvői ruha választékban biztosan minden menyasszony megtalálja a tökéletes esküvői viseletet. Kérem, nézzen szét kínálatunkban!

MAGGIE SOTTERO márkák a Golden Rose Szalonokban:

Maggie Sottero nőies esküvői kollekció

Maggie Sottero tervező logó

Nőiesen lágy és elegáns menyasszonyi ruha 2017-ben is. Tradíció és mesebeli harmónia, mely mögött több mint két évtized tapasztalata áll. Ha a legjobb a minimum…

Rebecca ingram csipkés esküvői ruha
Rebecca Ingram elegáns kollekció logó

Kortalan elegancia, s kiváló érték, melyet a Maggie Sottero legújabb márkája kínál az érték-tudatos menyasszonyok részére. Diszkrét, s mégis kacér, időnként extravagáns esküvői ruha 2017 meglepetése.