Nőiesen lágy és elegáns menyasszonyi ruha 2019-ben is. Tradíció és mesebeli harmónia, mely mögött több mint két évtized tapasztalata áll. Maggie Sottero és Sottero and Midgley menyasszonyi ruha – Ha a legjobb a minimum…

 

Kortalan elegancia, s kiváló érték, melyet a Maggie Sottero legújabb márkája kínál az érték-tudatos menyasszonyok részére. Diszkrét, s mégis kacér, időnként extravagáns esküvői ruha 2019 meglepetése.

Elbűvölő és egyedi esküvői ruha a Mon Cheri menyasszonyi ruhatervezőinek vezetőjeként alkotó Martin Thornburg 2018 évi kollekciójának minden darabja. A hercegnő stílusú esküvői ruha modern újraértelmezése Martin Thornburg  2019-as modelljeiben a tökéletes esküvő záloga. Már elérhető a márka Enchanting vonala is.

Sophia nagy értéke a Mon Cheri birodalomnak. ’Menyasszonyi ruha kollekcióm a lágy romantikát és a hagyományos esküvői ruha vonal drámai érzelmeit egyesíti. Védjegyem a részletek tökéletes illeszkedése és a szabás legmagasabb minősége.’

“If a ladybird lands on you, something wonderful will happen.” Azaz amikor egy katica száll rád, akkor valami csoda történik majd veled.” Ez a csoda a saját esküvőd, melyet a holland esküvői ruhaköltemény garantál!

 

Golden Rose Plus Size

A legkisebb, de a legnagyobb is számít. Válaszd a minőséget márkáink plussize menyasszonyi ruha kínálatából!

Mesés plussize esküvői ruhák a Golden Rose kínálatában, hogy Te legyél a gömbölyded vonalak hercegnője a nagy napon