Liris – Ambassador of Curve Beauty / Liris a gömbölyded szépség nagykövete

 

We had a Fantastic day on LBFW with Maggie Sottero and had a chance to meet American Super Model Liris Crosse. The Fall 2019 Collection of Maggie Sottero and its Famous lines as Sottero and Midgley and Rebecca Ingram impressed us. Also Liris with her Natural beauty an Friendly personality amazed us just like everybody else. Here is our mini gallery from the show presented by Maggie Sottero and Liris in London.

 

 

Egy fantasztikus napot töltöttünk Londonban a Maggie Sottero idén ősszel boltokba kerülő legfrissebb kollekcióival és módunkban állt személyesen is találkozni valamint kellemesen beszélgetni és jót nevetni Liris Crosse amerikai szupermodellel. Liris a gömbölyded vonalak csodás fotómodellje, akin remekül mutatnak a Maggie Sottero, a Sottero and Midgley és Rebecca Ingram plus size, nagy méretű menyasszonyi ruha modelljei. Az alábbiakban megnézhetitek mini galériánkat a Londonban készült képekből.

A vidám pillanatokban és a show szünetében mi is lencsevégre kerültünk. a képeken Anikó és Sándor Liris Crosse amerikai topmodellel illetve Liris a népszerű talkshow vendégeként Steve Harvey társaságában. Már nagyon várjuk, hogy a bemutató alkalmával látott Maggie Sottero, Sottero and Midgley és Rebecca Ingram esküvői ruha csodák szeptemberben megérkezzenek a Golden Rose Szalonokba is.  Képek forrása: maggiesottero.com arcordo.com és www.lirisc.com

 

 

hu_HUHungarian