Alkalmi és Koszorúslány Ruhák

a Golden Rose Szalonokban

Flirt Prom by Maggie Sottero

A Golden Rose meghatározó partnere az amerikai Maggie Sottero. A Flirt Prom alkalmi ruhák a díjnyertes Maggie Sottero tervezőinek munkáját dicsérik. Flirt Porm ruhák a legkülönbözőbb formavilággal készültek, hogy minden féle alkatú és stílusú hölgy találjon közöttük vágyainak megfelelőt. Mégis, ha ki kell hogy emeljünk egy Flirt Prom jellegzetességet, akkor az un. ‘pick up skirted’ báli ruha fazont nevezhetjük a márka kézjegyének, valamint az elképesztő szín skálát.

Az utóbbi évek divatjának megfelelő szabásvonalak és anyaghasználat jellemzi a Flirt Prom alkalmi ruha kollekcióját. Fűzős és zippes hátsó kidolgozás is megtalálható a kifejezetten nőies viseleteket tartalmazó kínálatban. A hagyományos báli vonalvezetés mellett, a különleges hát, mell kivágás illetve a sikkes szoknya megoldások kedvelői is kedvükre válogathatnak Flirt Prom alkalmi ruháink széles választékából. Az ifjú hölgyek koszorús lány ruha, illetve menyecske ruha igénye mellett kollekciónk számos az idősebb, talán konzervatívabb hölgyek, például örömanya ruha vágyait is kielégíti.

Koszorúslány ruha – Flowergirls

A Golden Rose Salon örömmel ajánlja a menyasszony hozzátartozóinak, barátnőinek és a koszorúslányoknak a csinos alkalmi viseletek széles tárházát. Koszorúslány ruha kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek is.